Wednesday, June 9, 2010

demam bola tibe lagi =0

Posted by ainil fatieha at 6:30 AM

hohoho .. perkare di atas adelah dirujuk hokey =) piala dunie datang ag .. n guess what ? i hate it very much ! lalalala =p suke ati la nk hate pun .. ade susah kan sape2 ke ? ta dek kan ? ta dek ..

nape ta suke sgt FIFA world cup ? ouh .. sebab2 nye sgt simple tapi kalo nak di list pergh berjele2 la bai .. ngeh2 .. ( ganas2 sket words arini .. kate entry pasal bola kan .. mestila lasak2 + ganas2 sket )..

saye kan pompuan2 ayu2.. sopan2 ala anak dare cik temah ujung kampung .. so saye tak la addicted sgt ngn game2 org lelaki ni .. walopun org ckp skrg pun pompuan leh maen bola cm lelaki .. cm cite gol n gincu but for me .. saye ta menyukai nye sgt..pompuan dilahirkan dengan kelembutan so what pe nak tunjuk2 rock berlari2 tkinje menyepak2 tengah padang kan u ol ? memg la maen netball pun tkinje2 gak nk ag kalo dapat shoot tapi lagi sopan kot dari men bola..da itu opinion saye .. opinion org saye ta taw .. lalalala =)

umumnya kat sini .. bola mmg sesuwai untuk kaum adam sahaje ( saye tegaskan sekali lagi .. dis is my opinion okay ) n y i dont like fifa dat much is because :

1. nanti mak n kakak ipa shaye kene tido sorang2 sebab hubby masing2 seybuk bjage 3-4 pagi semate2 nak tgk segolongan manusia berusahe menyumbatkan bola ke arah tiang gol .. OMG .. ta leh nk imagine kalo cik eman bia i tido sorang2 sebab bola da kawen nanti .. na mau na mau !! menci FIFA !!

2. walopun ta kawen ag ngn cik eman .. tido saye tetap tganggu dgn sorakan suare ala2 batalion rejimen askar yang tgk bola kat umah saye ni .. fyi ,, saye ni ade 3 orang abang .. 1 orang adik lelaki dan 1 abah yang sangat gile kentang akan bola !! nyampessss !! bising2 .. kalo saye kuar sound kebisingan mereka .. ade yang tak pasal2 saye yang kene baling bantal ! menci FIFA !

3. menci FIFA sebab nanti bile saye nak tido saye kene sediakan dulu air teh or kopi untuk mereka2 yang kat atas tu .. urghh .. lagi nyampes kalo kene goreng keropok or wat cookies untuk dorang kudap sambil tgk bola.. adoi ..=( huh!! pastu bangun pagi tengok2 kulit kacang bertaburan atas kerusi .. dgn fan tak tutup ngn tb tak tutup .. tapi my big bro semua tbongkang depan tb tu .. aahhh .. tensen taw !

4. mule je world cup nanti .. saye akan jdik bisu .. sebab da ta taw nk borak ape ngn abg2 saye ni .. ckp sket bukak topic kaka .. ronaldo..brazil..argentina..pasal sape score gol smalam nye..pasal sape kene kad kuning .. kena kad merah .. urgh . dont u noe how i feel !! ggrrr !

5. semuanye tentang bola.bola.bola.bola.bola.adoi la.masuk mcd pun bola.dapat cawan cam bola.seb bek cik eman taw i nak cawan pink .. agagaga ..maseh cayam=) then kat mall pun sale kasut bola..kt radio ckp pasal bola..tb kuar iklan bola..ahhh !! gile bola ! hadoyai !=0

cukup la lime dulu rasenye .. saye sendirik da nak muntah taip pasal bola !! perot mual2 .. uhh ! haha=)

till then .. kite tutup ngn tgk gamba kat bawah ni keyh !

~dak2 pun tkene kenan bola .. tak elok lah men bola dalam ujan !! ti demam ..ouch ..hahaha~

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei