Monday, June 7, 2010

hey entry ni khas untuk kamu tau !

Posted by ainil fatieha at 6:16 AM
kamu .. kamu tau ta yang saye sayang kamu sangat sangat .. kamu .. kamu tau ta kamu penting sangat dalam hidup saye .. kamu .. kamu tau ta yang bile saye cakap saye tak dapat hidup tanpa kamu .. saye betol betol maksudkan nye .. kamu .. saye cume mahu kamu tahu yang ..

bile saye mengalamun dalam kelas sorang sorang sambil suare lecturer sayup sayup je dengar .. saya ingat kamu ..

bile minum jus epal yang sangat sedap lepas celebrate birthday abah saye .. saye terkenangkan kamu .. saye cume nak kamu tahu .. ape yang menjadi milik saye adelah hak kamu .. make saye berbesar hati nak kongsi abah saye dengan kamu .. saye pun tahu yang abah saye percayekan kamu .. sb tu die restui hubungan kite .. mungkin abah juge sayangkan kamu ~ siape tahu ? =)

dalam kereta nak pergi jalan jalan kat cameron highland pun saye tetap rindukan kamu .. ye kamu .. sejuk sejuk angin cameron pun ta mampu tau buat saye lupe pade kamu .. kamu yang sentiase berade di ati saye 24 jam 7 hari seminggu .. endless.. besh kan kalo dapat same same ngn kamu dekat cameron yang syeejuukk tu =p

bile ade masalah .. lebih lebih lagi dekat maktab .. orang first yang muncul dalam fikiran saye .. kamu ! bukan ta suke mengadu kat mak .. suke.suke. tapi saye ade kamu =) kamu penenang saye .. pendengar saye .. kamu penyokong saye .. kamu segale2 nye bagi saye tau ! noktah ..


saye sayang kamu ~ tak kire la baju ape pun yang kamu pakai =) kamu tetap nampak sweet di mate saye .. saye sayang kamu walaupun ..

kamu suke try try baju yang kamu pakai then anta pic kat saye .. macam la kamu ta tahu .. ape saje yang kamu pakai nampak kena di mate saye ni .. =) so saye sayang kamu walaupon..

kamu buat saye sangat.sangat.sangat. jeles dan dengki kat kamu sebab kamu da grade dulu dari saye .. uwwaaa !! ta syuke ta syuke .. sekse kamu da abes .. tapi sekse saye baru je bermule .. kamu yang pakai topi empat segi .. tolong saye yep .. tolong bakar semula semangat saye untuk study sebab kamu je yang mampu buat saye nak grade seperti kamu !! saye sayang kamu walaupon ..

kamu suke amek gamba saye kat meje makan .. adoila .. tomey sgt ke saye makan ? hukhukhuk.. sebenarnye saye segan sebab gg saye kn laen sket dr org ..hihi .. tapi kamu tetap kate unik and manishh.. blushing taw saye .. kamu pandai maek ati saye .. saye sayang kamu walaupon..

kamu nampak sangat rakus makan mcd !! huhuhu .. kamu jangan risau hokey .. saye suke care kamu makan .. buat saye rase cm nk makan same .. hihihi =p kamu suke betol ngn burger mc d kan ? kamu kate 1st time kamu masuk mcd waktu kamu 1st date ngn saye .. jadi kalo macam tu saye harap kamu tak bosan ngn saye macam kamu sentiase bernafsu kt mcd .. hahaha =D saye sayang kamu walaupon..

kamu suke buat muke comel macam ni .. adoi .. kamu ta tau ke kalo kamu buat muke cm ni .. jantung saye cm nak terkeluar jep dari tempatnye .. nomey.nomey.nomey. saye sungguh terpikat hokey .. ouch ! saye sayang kamu walaupon..

kamu nampak sangat macho+garang+sombunk sket kalo pakai rayban .. kamu suke kan pakai rayban waktu kite baru baru kenal .. saye ta syuke sangat sebab saye ta leh tgk mate kamu yang redup tu bile kamu pakai rayban .. sumpah redup mate kamu menenangkan hati saye .. saye sayang kamu walaupon...

kamu tiru care saye berposing !! ouuhh !! tak aci tau .. penat saye reke pose cucuk pp tapi kamu tiru .. mase kamu bagi pic ni kat saye .. ouhh ! saye terkedu .. satu sebab kamu tiru pose saye .. satu lagi sebab kamu tak bebaju ..ouhh blushing tau saye =p saye sayang kamu sebab..

perot kamu yang paling slim antare semua !! hihihihi~ saye harap kawan kawan kamu ta marah ok .. siyes .. perot kamu slim tapi dulu la .. hikhikhik .. kejam tak statement saye .. tak pe2 bolat bolat perot kamu sekarang .. makin shayang saye pade kamu ~endless~ saye sayang kamu sebab ..

kamu seorang cekgu yang setie mendidik anak bangse .. dulu waktu baru kenal kamu .. kamu lain sangat .. jauh beze dari hari ini .. kamu dajadi cekgu yang sangat bertanggungjwab .. dedikasi..seorang cikgu yang disayangi murid mungkin.. dan seorang cikgu yang menyenangkan hati kawan sekerja yang lain .. =) saye bangge dengan kamu .. saye sayang kamu sebab ...

kamu pandai berenang .. nanti kalo kite honeymoon kat pulau .. kamu jadik safeguard saye yep ? saye ta pandai berenang .. saye fobia air .. saye takot lemas .. tapi saye ta risauuu .. sebab saye taw kamu cekap sangat berenang kan . kan . kan ? =p saye sayang kamu sebab ..

kamu yang paling tinggi di antare semuanye .. mudah hidup saye dengan kamu .. mungkin rumah kite tak perlukan tangge lagi kot nanti .. yang pasti .. kamu paling menonjol antare semua ~ noktah. saye sayang kamu sebab ...

kamu pandai sesuaikan gaye ikot mase dan keadaan .. kalo kamu berade bersame saye dan kawan kamu .. kamu sikit pun tak nampak cam cekgu or erti kate lainnye .. nampak tue .. kamu still nampak remaje cam saye =p dengan tshirt jeans n sneakers kamu .. ouh .. saye suke sangat .. saye sayang kamu sebab ...

kamu nampak nomey sangat bile makan eskrim waktu kite dorang berdate date =) siyes .. geram rase nak geget geget kamu bile tengaok kamu makan eskrim .. sampai rase nak makan sekali taw .. da la kamu pilih perise stroberi .. ggrrr .. pink !! geram tgk kamu .. saye sayang kamu sebab ...

kamu suke diam diam kobek purse saye .. pouch saye .. wallet saye .. adoi la cik kamu sayang .. kan da terkantoi pic saye waktu mude mude yang dalam ic tu .. ouhh ..geramnye.. saya sayang kamu sebab ...

bile kamu da perasan saye perasan kamu belek pouch saye ...kamu buat buat muke comel nk cover .. uuhh .. teros tak jadi nak marah taw .. suwiiittt sangat kamu ni taw.. geram saye .. ouh ..btw .. kamu nampak lelaki bile pakai kain pelikat macam tu !! hahahahaaha =D

sekarang saye harap kamu tahu kenape saya sayang sangat kat kamu .. ini cume sebahagian .. kalau nak di ikut .. ta terlarat rasenye saye nak list kan semua .. cukup la kamu tahu bahwe saye memang sayang pade kamu .. hanye kamu .. hanye kamu .. kamu.kamu.kamu dan kamu seorang..

kamu .. saye nak kamu tahu saat saye tulis entry ini .. saye baru je abes review blog kamu =') dan saye tulis entry kali ini dengan penuh perasaan sayang .. kasih .. cinta ..sebak .. terharu sehingga saye tak sedar langsung yang keyboard saye basah dengan air mate ..=')

kamu .. terima kaseh sebab sudi berkorban segalenye demi saye .. duit .. mase .. komitmen dan segalenye .. hanya Dia yang mampu membalas segale curahan kaseh sayang kamu terhadap saye =')

kamu terima kaseh sebab sanggup melayan karenah saye dan terus bersabar dengan saye selama satu tahun yang membahagiakan ini ..kamu .. saat saye rase jauh dan semakin jauh .. sentiase itu lah saye selalu sedar bahawe saye sangat sayang pade kamu dan mati itu mungkin kalo saye hilang kamu =''')

kat sini saye nak tanye kamu encik ahmad aiman bin nordin .. sudi tak awak bersame saye lagi ? mengharungi jatuh bangun.. susah senang bersama sama saye sampai ke hari tue .. meniti usia dan bermain dengan cucu kite 30 tahun lagi ?? sudikah awak ??

kalo awk sudi .. jangan lupe kal saye lepas bace entry ni .. dan saye kat sini .. menunggu jawapan awak =)

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei