Saturday, December 18, 2010

self confusion lol

Posted by ainil fatieha at 6:22 PM
ekceli this thing happen kat aku this lately . haha . self confiusion . bile on9 jep . wajib la bukak fesbuk an . harus lah berblogwalking bia pun blog sendiri di biarkan mereput hampir 6 bulan lamenye . omaiii omaaii . jahat gile . i bukan tak sayang u lah blog . tp since 6 bulan lepas . i been bz catch up my own life lahh . huk3 . okay2 . balik to the topic . self confusion .

here goes a story lah . bile saye on9 jep . mesti akan jadik mendemeraputahapeape nih . yelah . bile bukak blog org . tgk style dorg . tgk lifestyle dorang . dalam ati mesti kate camnih . woaahhh cool ! nak jadik cm die lah . cool ! cantik die pakai cm ni camtu cam ni . nak pakai gak la . ataupun . perghhh best nye dapat life cm die . nak gak lahhh !! haha . semua words yang saye merah merah kan mak ngah tu memang tak boleh blah kan . but thats what happen .

selalunye lepas je saye off9 . saye selalu jep pikir . ehhh . normal ke mak ni asyek nak jadik cm org je . macam meroyan jep . so saye pun have la a little disc wif my bf . cite cm ni . cite cm tuh . ya . die paham . of koz la die paham . he is older than me . more matured . berbanding saye y lebih kepade gadis tak sedar diri yang masih berade dalam kondisi kanak-kanak ribena . so pathetic . haha . so he do give me some advice la . katenye . self confusion ni exactly happen kat semua org kot . nak2 kite kite yang nak grow up jadik dewase ni . katenye , itu perkare biase . die pun pernah alami jgak katenye . so die ckp jangan ikot sgt la . be ur self n he loves me for who am i . haha . sweet rite . tengs love , u make my day ;)

so, lepas tuh , saye pun google la . nak sure kan btol ke mende ni jadik kat ramai org . and know what . memg ramai remaje dalam dunia nih alami mende nih . n lebey terok lagi dipanggil serious self confusion . ni maksudnye . people cm ni asyek malu dengan diri sendiri . rase diri cm loser . selalu rase org lain lagi better . fuhh . nasib baik la Allah still sayang saye . Dia ta bgi pun saye rase smpai macam tu teroknye :) . glad . tengs cik google . teheee .

so . i make up my mind . no self confusion lagi . nothing wrong to be just ur self . live in my own world . hey girl . be ur self . hidup saye pun ta terok langsung . cukup kasih syg my family . cukup cinta dari die ;p . cukup makan . haha . i get everything i want . cume cpt atau lambat . so nothing wrong lahh ! haha .. terima kasih ya Allah :) so lepas ni kalo saye rase geli geli lagi nak jadik cm org len . saye akan ckp choii kat diri sendiri . whoooaaa ! hahaha :)

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei