Saturday, February 19, 2011

update . haha .

Posted by ainil fatieha at 7:28 AM
pertamanye .

da  agak lame ye saye tak menghapdate blog ni . bukan nye tak dek idea or ta dek cerite or wut so ever . tapi malas . haha . pnh je kot blog ni terbiar setengah taun lamenye . ta update bukan tak sayang . but tau la an . kire bukan blogger tegar la *peace* . haha .

keduanye .

keadaan hidup still same . gembire dan sentiase belajar bersyukur dengan apa yang diberi Nya . hidup ni sekarang payah btol nak duge . serius . so . saye belajar menerime semua dengan hati yang terbuke . menjalani hidup dengan gembire dan cube menjadi insan yang sentiasa husnul dzon (bersangke baik ) hahaha . tbaiklahh . nape tetibe tibe rase mcam feeling gud gud nih . hahaha . biarkan . sesekali ;p

ketigenye .

lipis . oh . satu aje perkataan dari dulu hingga sekarang . BOSAN. maaflah deme deme org lipis semua . this really a fact . haha . tapi tengs to u lipis . saye banyak belajar bersabar dan sabar dan sabar dan sabar lagi . mungkin ade hikmah nye kenapa di sini tempat saye . mungkin posting pedalaman . wahh ! agagaga T_T

keempatnye .

abah . akak tau abah sentiase nak yang terbaik buat akak . akak tau semua tuh . and u have to know to . that i really love u like damn a lot ^^ tak lupe beloved mak jugak . sayang ketat ketat lahh .

kelimenye .

hubungan dengan aiman bjalan lancar . kadang kadang ade jugak gadoh gadoh cuit cuit hati sane sini . but everything seems to be fine . kalo da sayang . even yang busuk pun jadik wangi . masing masing belaja menerime diri masing masing seadenye . awak cnte matilahh . insyaAllah :)

keenamnye .

kawan kawan itu sentiase manis . semuenye macam cik pelangi . yang memberi kite macam macam warna selepas hujan . ade jumpe satu quote bunyik mcm ni " real friend remains forever" . sayang kalian .

ketujuhnye .

baru lepas makan kerang yang bersaiz obesiti dengan banyaknye . demm . gatal gatal dahh . hahaha .

penutupnye .

semoge hari esok akan selalu lebih indah dari hari ini . masa lalu adelah kenangan . kini peringatan . dan mase depan itu perancangan . semoge Allah memberkati setiap di antare kite . amin .

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei