Sunday, March 20, 2011

demam rumah ke saket rumah ek ? ek elehhhh .

Posted by ainil fatieha at 6:25 AM
pagi tadi lagik da sampai lipis ni . dihantar mak ngan abah sebab tak dek tiket balik sini . suke menyusahkan mak ngan abah . hurm bukan sengaje . maafin anak mu ini dongg . cuti pun da abes . esok pun da mule kelas . hai lah hai lahh . mule lah tuhh . tadik sampai je maktab bukak pintu kete tanpe sedar kot saye mengeluh . abah pun cakap " macam la die yang drive " . saye balas " bukan mengeluh penat tapi mengeluh da sampai sini " . mak pun balas " ala due tahun je lagi , sabar " huhu . okay mak . anakmu sabar . gini lah saye . gelabah . hati kecik kate orang . cepat benor rindu umah kalau ade kat sini . hai lahh . sabar ye yeopp . tadik da duk menangis kuar kuar ingushh ngadu kat cik eman nak balik . tak sampai 2 jam okay . mujur lah cik eman paham . kalo tak mampu die backhand kat situ gaks . tengs awok . sayang banyop banyop . tadik kal mak jugak . tapi tak leh lame . kang mule la menangis jugak . susah ati mak nanti . just make sure diorang sampai dengan selamatnye . hurm . tulis ni pun mule ar rindu rumah . udoh udoh la . tak pe . ade lagi due bulan je sebelum abes sem . what ?? dua bulan ??? dem ! lame tuh baii . argh .

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei