Thursday, March 10, 2011

pengembaraan bermule !

Posted by ainil fatieha at 5:29 PM
assalamualaikum semua orang . da seminggu saye tinggalkan blog nih . sebab nye saye ade Pengalaman Berasaskan Sekolah kat terengganu . wahh . nape skema semacam ayat tuhh . haha . penangan seminggu kat sekolah mungkin (: ah . tak mungkin . seminggu je pun . sekolah yang saye pegi namenye sekolah kebangsaan kompleks gong badak . dekat je dengan airport . so tiap tiap ari leh nampak flight lalu . gituuuu .

ekceli saye lebih berminat nak cerite tentang cuti cuti kami . kami ? me . adedel . fyza . yana . yani dengan tuan rumah kak imah . kite mule ek . haha .

kami bukan pergi kawin org tapi couple ni buat shoot dekat m. kristal . i will t0o someday !
pemandangan malam at kampung cine .
dalam salah satu replika masjid at TTI
nite @ kampung cine (:

first pic at taman tamadun islam
welcome to taman tamadun islam
angels at masjid kristal
the five of us !
first day kami merewang di taman tamadun islam . the place was superb . cantik sangat . one day . saye lak yang akan photoshut wedding kat msjid kristal (: at nite kami ke kampung cine . sangat cantik jugak . tengok lampu tengok pantai malam malam . siape tak teruje an .

oh . gambar tak mengikut susunan . abaikan saje . haha . the total pic 6 ari di terengganu adelah 900 plus minus . tapi saye tak letak semua lah . nanti berat lak (:


see dat picture . kami jumpe dato jalaludin hasaan okay . he is a very nice person . die ingat kami orang asal tganu and cakap cm ni " cantik cantik orang terengganu " hahahaha . artis pemes puji kot . kauu ade ??

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei