Thursday, June 2, 2011

pengalaman pertama kot

Posted by ainil fatieha at 6:56 PM
semalam buat kali pertama aku drive atas jalan raye . wuwwuutt . bangge jap . haha . uncle yang ajar tu sangat tak aci okay . 5 minit ajar then terus nak suruh drive kat jalan raya . nasib baik hati aku tak gentar . haha . uncle tu siap puji aku berani lagi kot . berani  la uncle oi . kalo tak ngan uncle uncle sekali saya bawak masuk sungai pahang tu hah . mau ?? HAHA . so far everything seems to be okay . drive punye drive da lebih 60 . memang kene sound la ngn uncle tuh . haha . over betol . tak padan first time belaja kot .harap harap semua okay okay je la kan . hope dapat setel lesen ni sebelum abes cuti sem ni (:

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei