Tuesday, February 22, 2011

hari hari mau happy .

Posted by ainil fatieha at 6:54 AM
kalau nama pun hidup . haruslah ade masalah kan . harus bin wajib kot . pernah dengar orang kate tak dek orang yang ta dek masalah dalam hidup die . cume care kite setel masalah je membezakan kite . macam saya . kadang kadang bile berdepan ngan masalah . awal akan rase cm ni "ah . nape ek kene kat aku ? " "ape salah aku" or wut so eva lah an . memang semua keluh kesah kak esah kuar la an . jadah . ekeke . tapi lame lame saye akan pikir balik . review semua mende . review ye . bukan revive isotonic tuh . ggrr . so sebenarnye kite ni ta kan diuji diluar kemampuan kite . Dia lebih tahu kot . so bile ade masalah . 1st akan saye cari tempat mengadu .  credit to aiman and my rumate (: tapi sebaik baik tempat mengadu Dia la kan (: then saye akan cari lah care nak setel . kalau da buntu biasenye saye akan buat dunno . atau buat ta taw . lame lame masalah pun pg sendirik . tak pg pun ta pe . janji da usahe ek .

okay ! intro kau panjang gile ye cik temahhhh . cukup cukup lahh . ekceli entry ni just nak list kan beberape pekare yang buat saye toink toink gembire hari ni . simple thing boleh buat kite happy ape ? an ? an ?

pertame
tadi petang saye outing ngn cinta cinta semua . menyelesaikan tiket bas pergi terengganu nanti (wah ouble eksited !) haha . da setel . mak cik jual tiket tuh sporting sangat . cayang mak cik lebih la . lege ! ati senyum bebs .

keduenye
pergi makan KFC ramai ramai . memang tak kasi can . cheezy volcano die yummieesss . ta kasi can kot . setakat tige ketul masuk mulut nih . ape ade hal nye . rase nk beli lagi 9 . agaga . ati senyum lagi .

ketigenye
menghabiskan mase kat bandau lipis dengan cinta cinta . memang besh lahh . masuk sini . masuk situ . tengok barang then kuar bodo . haha . bukan beli pun . agak agak tuan kedai hot tak ? hahaha . ati senyum lagi bai .

keempatnye
ade classmate sponsor buat makan makan malam tadik . as for his day of born die belanje la kiteorg nih . rezeki jangan tolak sayangsss . bale jangan kau carik . haha . ati memang suke senyumlah hari nih ! terbaik .

so . inilah antare bende bende yang buat saye happy hari ni . simple simple je semua . but keep simple means more . "persahabatan tu bukan sesuatu yang tampak di mata sahaja . ia susah senang bersama sama" (:

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei