Monday, February 21, 2011

errr . cikgu aiman seybuk kahh ?

Posted by ainil fatieha at 6:26 AM
sejak sejak da jadik cikgu darjah enam nih . ahmad aiman tuh memang super duper sebuk lahh . selang sehari ade kelas tambahan . meeting . pastu buat rph and segale male jenis bagai lagi . memang sibuk . haha . tapi dalam sebuk sebuk beliau , tak penah la beliau failed melayan karenah saye yang memang argghh lahh . buat orang rase nak lempang jep laju laju . haha . kalo ade kurang sikit sikit adat ah an . banyak banyak layan saye ni pun bosan gak . haha .

tapi semalam memang paling tak boleh blah lah . kelaka gile . siyes beliau buat saye gelak besar la an . citenye . macam biase lah . ahad malam memang die akan pg men badminton . semalam die pg tumpang kete housemate die . so die main lah macam biase . housemate die ni lak memang kaki sukan tegar ah . kire bjangkitla kat ahmad aiman cayang cayang bucuk ni . opsss ! haha .

then dalam pukul 12 gitu die still tak kal kal . saye da nak tido an . so saye kal lah die . " bb kat mane nih , yy da nk tido kot " (nada mengade okay) . (hantuk kepale ke dinding laju laju ) hek hek . die ckp jap jap . tapi leh dengar la nafas deras die turun naik . cm nak beranak . haha . bengong lahhh . die ckp " bb saket perot ni . ah saket" (tercungap cungap okay).

tak lame pas tu saye macam dengar bunyik ah . macam something jatuh dalam lubang ade air . hahaha . die berak kot !! die berak berbunyik bunyik ! comel ! (oh bagi saye memang la comel kan , bagi orang lain . kutur) haha . boleh die berak sambil cakap ngn saye . ting tong betol . tak tahan kate die .

HAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHA !

sumpah mendatangkan senyuman pade saye . membuat hati gembire . mencetuskan ketawe riang yang memang tak tahan tahan lahhh . haha .

itulah die . sentiase buat saye senang . saye gembire . aahhh . die buat saye rindu lak dahhh . demmm . oh nanti dating . die nak bawak pg makan kat tepi sungai lagi . yashhh . terbaik ah . demm gud la makanan kat situ .

heart awak lahh . pret pret ! haha .

apa yang ade dalam gambauu , nasi putih . sambal ape tah tapi sedap gile . ulam . udang galah puas ati due ekor . sup cendawan jilat jari .
yang ta dek sb waiter anto lambat , nasi tambah aiman . hahaha . ikan keli goreng belado , ikan kerisi bakar . kupang masak lemak . *okey . berat kami btambah sebab kuat makan * agagaga .

ni namenye nikmat dunie okay . *heaven * (arghh . lapar !!) demm sedap smpai jilat pinggan :) tengs bb ! (oh ni time cny dulu dah . baru nk tulis sb teringat ingat udang tuh . waaaa !)

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei