Wednesday, February 23, 2011

larik larik larik . hah . larik lagik .

Posted by ainil fatieha at 5:27 AM
tadi petang ade pra merentas desa . apa kau ingat sekolah je ade pra sekolah . rentas desa pun ade okay . so nak di jadikan cerite kol 5 semua student student tercenta ip afzan ni kene la berkumpul kat padang . macam biase lahh . tiap tahun pun ade okay rentas rentas desa nih . da biase lahh setakat lari sampai terenggun tuh . ala smpai siam pun boleh lahh . *hah ! merepek lagi banyak banyak* ahhh ! tapi sesi larik melarik berlarik petang nih memang tak kasi can bai . memang gile kentang bai . memang agak serabai . oppss . lebey suda kau . nak tau nape bai ? nanti tanye bai jual roti *ahh kau merapu lagi . lempang gak kang* 

mereka tak buat warmin up dulu . tibe tibe terus lari . terkejut urat urat kaki semua . tak boleh la gitu kan sayangs .

trek laluan rentas desa da berubah . tak bagitau pun awal awal . they shud tell us . baru lah leh plan nak lari ke nak begolek ke . nak lari balik bilik ke . haha . sape kate pra RD ta perlu plan bagai . perlu lahh . boleh estimate tenage yang nak dikuarkan .

trek baru ade tige bukit nox . best sangat . rase nak guling guling je turun dari bukit . baru style kan . kawan saye ade yang nak pengsan tau .

dengar dengar ramai yang krem . hampir pitam pun ade . kesian la dak chinese tuh . then ade budak batch saye terpijak paku karat . bahaye kot . tak check dulu ke trek before nih . kate kawan saye . ta dek pun 1st aid . naseb yang pijak paku tu lelaki . gagah perkase. kalau pompuan . tak ke naye .

tu jela kot . obvious nye ramai lah mengeluh ngan trek baru nih . sangat mencabar lah . teringat rentas desa kat PLKN . terimbau gak kenangan manis dulu dulu . ouch .


memang susah nak organize semua mende macam nih . nanti batch saye lak kene . taun depan lah an . yang atas tuh just a few mende yang shud be improve . tak pelah semua semua . jangan putus ase . kita boleh . malaysia boleh . ^^

tapi saye puas ati berlarik larik ari nih . walaupun penat tapi berbaloi baloi(:

larik larik ni penat . mane penat dari mengajar kelas tambahan ek . abaikan . hati yang tacing , sudah kau . jangan tacing tacing . senyum ! (":

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei