Wednesday, February 23, 2011

okay . trauma !

Posted by ainil fatieha at 10:10 PM
tadik pagi kan . saye pergi assembly macam biase lah kan . then time nak bace doa tuh leh lak an MC tu cakap cmni " dijemput ain aiman dari unit pai bla bla bla untuk membace kan doa " haha . terkanjat jap . dats was my facebook name okay sayangsss . seb bek ai tak naek pentas pegi lead doa . haru kot *gile kau* . rupenye name dak pai tuh ahmad aiman *ouch same name dengan bb mak nox (: * okay ekceli ni semua ta dek kaitan lansung dengan tajuk post ni . jadahh nye cik temah oi .

okay . nak nyanyi lagu trauma ELITE jap . haha . sebenarnye an . tadi pagi . saye pakai lens . lens okay lens . baru aje beli kire kire sebulan yang lepas . baru ke ? haha . kat umah waktu CNY aritu saye selalu la pakai . tapi kat sini terase selesa pakai specs je . yelah . malas kan nk siap pepagi nih . tp tdik saye gatal gatal la nk pakai an . mule mule lagi da rase tak selese okay . sedapkan ati maybe sebab lame tak pakai an .

sampai kelas . belaja lah . *kau belaja ke ? * okay tak . admit . belaja sikit sikit sambil borak ngan yana banyak banyak . haha . tak lame tuh . saye cakap kat yana "eh ade kau nampak tak lens aku" sambil jegil mate kanan luas luas . yana kate "eh tadek lah onn " ah . sudah kate . saye pun tutup mate kiri . okay fine ! tak nampak ye mate kanan nih . lens hilang dalam mate kot . gile lahhh .

cube buat cool macam daddy cool . haha . then budak budak ni dtg . ade yang suruh kelip kelip kan mate ala ala nk mintak pelempang . ade yang tolong nak amek kan lens tuh . waahhh . memang trauma abes . then pegi toilet . cuci tangan sikit . saye pun godek godek la mate nih . ah sudah . terus tak nampak lens nye . tadik nampak la jugak sipisipi kat tepi mate dekat hidung . mak aihhh . saye duk tekan tekan kelopak mate ke bawah and tu die !! nampak lens kat ujung mate . terus amek . mak aihh . da belipat lipat kot . NGERI nyahh !

saye trauma . LENS mulai sekarang aku merajuk ngan kau . pandai pandai lah pujuk aku balik . huh ! *sambung nyanyi lagu trauma ELITE*


pakai specs lagi best lahhh .

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei