Tuesday, March 15, 2011

askar wataniahh . agaga .

Posted by ainil fatieha at 6:19 AM
hai . malam malam macam ni selalu buat ape ek ? kite kan kite selalu kuar ngan balak kite aww . ahh . sudah lah kau . mahu makan kaki pak cik razak agaknye . malam malam macam ni biase surf internet la an . xdek la keje lain. esaimen bukan nye tadek . tapi tunggulah dulu . belum smpai mase ag nak buat . nanti buat la an . (pemalas memang macam ni okay)  lempang laju laju smpai puncak awan ! ggrrr .

okay tuan tuan puan puan . malam ni bersame saye dalam rancangan kecantikan bam bam (tembam tembam ) agagaga . saye memang agak tembam . ade masalah ? nah kaki sebelah ! haiyakkk ! malam ni kite ade promotion deep cleansing mask by bioglo ye puan puan cantik gile semue . so here the bam bam models u olss .

hitam muke kau nyahhh .
cobaan senyum sambil mengcover muke volat kuh .
here u go . bioglo from cosway . beshhhh .
haha . sekali tengok balik macam celoreng askar wataniah pun ade u olss . haha . so da habes entry malam ni . terima kasih kalau kamu kamu bace . meh kite jage muke masing masing key . anugerah Dia yang tiade duenye . peace all .

hurm . makin seronok pulak berblog ni . bile fikir balik . banyak gak entry balik cuti kali ni . bosan maybe . haha . tak pelahh . tak sie sie bapak bayar streamyx . begitu lah saye dalam my life my style ni . jap ade lame tak dek . muahahaha .

p/s : nanti nak bagi cucu cucu semua bace blog ni . pastu cakap tengok wan kau pandai jage muke . wakakaka . gile .

2 comments:

afzan on March 16, 2011 at 12:03 AM said...

macam komando je lagaknya. tak masuk hutan ke? :)
aku, dia & lensa

ainil fatieha on March 17, 2011 at 5:52 AM said...

hahahaha . tak masok kak . leh la join komnado pas nih ^^

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei