Monday, March 14, 2011

cikgu cikgu .

Posted by ainil fatieha at 9:08 PM
pagi semua semua . pagi lagi ke ? okay fine . da nak tengah hari pun . instea of pergi dapur then masak masak . saye nak post entry jap . ni semue sebab saye blogwalking tadi and jumpe sumtink dat might be intresting to share la kan . it is about " kenape cikgu perempuan selalu jadik calon isteri " haha . bagi saye it was quite intresting lah . sebab nanti saye pun bakal jadik cikgu . sesuai kah cikgu jadi calon isteri ? tande soal di situ .

dulu waktu saye dipakse disuruh masuk maktab . saye tak berape suke lah . tak berape suke okay . bukan tak suke langsung . sebab time kecik kecik saye da rase macam mane jadik anak cikgu . rase macam mane bile kawan kawan da balik tapi kite masih kat sekolah main sorang sorang comot comot tunggu bapak abis meeting. sob sob sob . then kawan kawan bawak bekal pergi kelas fardhu ain . kite lak bawak duet beli kat kantin sebab mak tak sempat masak . wuu wuu wuu . sedey saye . haha . sebab tu la saye tanak jadik cikgu kononnye . ta mau anak anak saye rase ape saye rase . hahaha ;D . so lame rite .

tapi bile da jadik guru pelatih ni saye rase macam besh jugak jadik cikgu . pengalaman pergi PBS buat saye terfikir macam macam . semestinye cikgu sesuai okay jadik calon isteri . cikgu bukan takat pandai mengajar tapi pandai mendidik . senang keje suami suami . cikgu perempuan jugak tinggi kesabaran . insyaAllah .

so encik aiman . plez take a note yaaaa . cikgu perempuan sesuai jadik calon binik kamu . sayelah tu ! haha .

saye suke cikgu nih kat skkgb !
bakal cikgu ke saye ? yakss . banyak ag kene blaja ^^

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei