Monday, April 25, 2011

everything seems to be fine .

Posted by ainil fatieha at 8:29 AM
yaa. i thought so lah . esaimen yang membukit pun da mule setel one by one . so sekarang mase untuk chill lah . tapi still got satu kempen yang kene handle dengan budak budak kelas semua . next week kot . just carry on. dis sem seems to be a little bit tough for me . i just dunno why lah . feel like keje datang . datang and datang and keep on datang . rase macam tak pernah surut pulak lak kan . da namenye pun belaja rite . kalo nak senang ta yah belaja lah . tunggu je orang masuk meminang . haha .

then this weekend saye balik umah . mak abah tunggu kakak okeyh ! rindu my famili like so damn damn much lah. dis week jugak kak long anum kakak gf abcik kawen . haha . complicated tak hubungan . hehe . kami memang closed . i miss kak ngah kak cik kak diha and all the kakak like damn much (": tunggu akak ek . nanti nak hang out and chill sesame. nak campak semua tensen kat sungai pahang . hahaha . tak pun buang dalam Kbox kak ngah pulak belanje macam okay kot . errrr . haha .

i wud say this as quick update . tapi tak lah quick sangat pun kan . bese nye time ni da bgolek golek ngan bantal peluk . berangan-angan . tapi malam ni leh lak post entry . saya tido awal and saye okay . haha . normal life isnt that boring lahh . lagi pun tido itu satu nikmat kan . haha . so i think da dapat rezen nape tak tido ag . saket perot ! haha . mau ajak rumet pg toilet . babai semua . sayang se luas luas zoo negara !:DD

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei