Saturday, April 30, 2011

pergh !

Posted by ainil fatieha at 5:48 AM
haha . cuti buruh saye kali ni memg sangat pergh ! perghhh ! khentang gituh . hehe . evenduh saye bukan lah buruh pun tapi terima kasih kerajaan sebab bagi cuti ni yang buat saye rase gembire dan membesar dengan lebih sehat dan kuat . haha . cuti kali ini di isi dengan kasih sayang mak dan abah yang sangat sweet macam rase nak geget geget aje ! haiihhh . hehe . namau cite banyak lah . kite tengok pic la ek . baru best . one picture speaks thousand words dear (:


cuti memang wajib di isi dengan bergomol dan berpeluk pelukan dengan anak buah terchenta . irfan rizqin . kau buat ateh rase nak cium cium kau ulang ulang sampai penat . dak ipan ni sangat comel and adorable okay. semua orang yang moody moody pun boleh senyum layan die . meh cayang siket . muahh .

irfan comel cam ateh die . har har har . 



 then haruslah tepek pic g weeding la pulak kan . kak long anum merangkap kakak pade kak cik bf abg saye kawen ari ni . jadi haruslah saye mengucapkan tahniah dan semoge kalian kekal ke anak cucu cicit . haha . keje kawen kat umah cik tine serius best . menyiapkan goodies sampai 5pagi waktu malaysia, itu namanya pengalaman. da dua hari saye berkampung kat umah cik tina . smpai abah pun cam majuk . ye lahh ekk . balik umah sangat tapi tido umah org. macam mane tuh ^.^ hehe . takpelah bah . meh kakak bg kasih sayang meh . muahhh kat idung mancung.

mane aiman nih . tegar bia gua sorang sorang. langsi lah (:

hehe . conclusion nye. cuti ni memang amazing . superb and delicious. hehe . tengs kepada semua semua yang telah menghepikan diri ini. oh lupe nak show off . eh eh bukan. bukan nk berlagak tp i got kembar okay. haha .presentinggg *drum roll*

see . i told yaa . she is my twin *kak diha nadeee* haha .

oh one more thing. someone give me like a branded gift . she told me yang die da penah gune something tuh tapi tak kene selere so die nak bagilah saye . saye tak kesah . saye time aje . mekasihhh (:

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei