Wednesday, April 20, 2011

haha . jammed .

Posted by ainil fatieha at 2:20 AM
siape ade hidup yang lagi serabot dari saye sekarang leh angkat tangan tinggi lah . cause my life now is really like hectic la bebeh . kelam kabut semacam . booo kat diri senirik jugak .

i got ticket to kl pergi balik okay . but then still tak dapat org nak teman spend weekend ni . total shit lah ^.^

then my ticket nak balik cuti buruh tuh dari lipis kotarayahotakkau g kuantan like dem hell da abes . so good good la kat muke senirik.

then i ngn kawan decide nak tumpang lec ke kl then i straight je buy ticket kl kuantan without panjang pikir ^.^ haha . farewell lah kat i . takot gak la an. hailah ! its okay then . i still wanna smile .

everything is like leceh kan . kat pekeliling tu tak kesah pun . cause i got dedel on my side . but dalam bas tu la rase takot sket an . agagaga. tak pelah . da beli pun . i tell him and he also like okay . what ? ya okay . its much easy for me la i think . yelah if i duk mengadu ngadu tadek tiket pun for sure la i ll be de one for blame . haha . nape tak beli tiket awal kan ? aah . ade pulak jual tiket kat kem jamboree kan . and there goes . HAHAHAHA .

am i loser ? haha . maybe lah kot . whateva ! i just hope this bee zeee bee zeeee week blah a.s.a.p . oh mai oh mai . so then gud bye lah kan !

EH . betol ke kau macam sangat bee zeee ek ?? tak pun . mentally okay  i think ^.^ physically good good . emotionally like so so . HAHA.

so any one ? sape nak lepak kl weekend ni . plez dong !! HAHA.






i m sorry if my bahase like tunggang langgang . kate pun miserable kan . ouch .

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei