Monday, April 18, 2011

kesumbatan

Posted by ainil fatieha at 1:46 AM
blog dibiar lame tak terurus . bukan setakat nak buat entry baru . nak tengok tengok pun tak lepas lepas . haha . memang lah kan . my blog is not my priority . banyak lagi mende lain yang penting . tapi bile kate blog tak penting bukanlah makne tak sayang blog ni okay . sayang lah awok blogg mucuk mucuk .

kesibukan melande sebenarnye . sangat sangat lelah mengejar dunie ni . haha . macam macam mende yang jadi . macam macam yang berlaku .da macam roller coaster da hidup ni rasenye . terlepas cite cite best nak cite dalam blog ni sebab busy . haha . okay tipu . tak lah busy mane tapi penat kot . aah kan . esaimen banyak . keje keje lain banyak . masalah datang . so kalo ade pun mase terluang memang tido je lah kan . lagi enak dari post entry . haha .

semalam pun baru balik dari international jamboree pengakap kat kem tengku mahkota . best si ot ! nak angkat dua ibu jari aje . sekarang rase nak balik semule duk kem . perasaan sekarang macam tersumbat . macam a lil bit here and there . tak tahu kenape . haha . penat kah ? mungkin kan . pasal jamboree ni nanti lah cite . nak wat entry panjang panjang sebab jamboree best gile . gile . gile . okay cukup .

sekarang ni tinggal nak anta dua esaimen . mampusss . haha . ntah . perasaan masih lagi blur dan yang sewaktu dengannya . malas dan fed up . tak boleh la macam tu kan . tak pe setel je esaimen weekend ni da boleh enjoy (: harus lah suke . mungkin sedikit treatment untuk stress macam SHOPPING . haha ! :D

so sampai sini dulu lah . nanti buat esaimen pelan pelan . haha . sekarang harus tido dulu . erm by the way . rase macam kekurangan kasih sayang . ade sape boleh bagi tak ? ): ade ! nak penyepak sekaki ! dem .

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei