Saturday, June 4, 2011

its take two to tango .

Posted by ainil fatieha at 8:07 PM
tango ni tarian yang memerlukan 2 orang . kalo menari sorang sorang bukan lah tango namenye . tango tarian yang hebat kalo due due penari dapat kuasai step dengan baik . aku ibarat kan tango ni macam relationship je . relationship is all between two person . two heart . two soul and many differences . berlakunye sesuatu hubungan itu apabila dua individu tergerak hati menyayangi satu sama lain . relationship bukan hanya tentang diri sendiri bukan hanya apa yang kau suke . ape yang kau minat . ape yang kau nak . ape yang kau mahu . ape perasaan kau . ape emosi kau . ape penerimaan kau tentang sesuatu perkara . kalau semua perkara hanya berkaitan kau . better kau bercinta dengan diri sendiri aje . tak ade lah hati yang akan terluke .

relationship ialah macam mane kite belaja terima pasangan kite tanpa ubah sikit pun diri die . relationship seharusnya going like to take care about our partner too . macam ape die rase . ape die nak . ape die minat . ape die rase . emosi die . ape penerimaan die tentang sesuatu perkara . relationship is all about sharing . kau tak leh pakse pasangan kau suke ape yang kau suke . kau taleh pakse die terima ape yang baru bagi die . kau taleh nk squeze die dalam persekitaran kau dan harap die boleh gembire . relationship involve more than that . kalau semua nak ikot kau macam mane die . macam tango , kau mane boleh cube nak up diri sendiri je . semua tentang kau kau nk highlight. kau kene seiring dengan partner kau . thats why i say tango need two .

relationship jugak berkaitan dengan memaafkan dan melupekan . semua pun tahu memaafkan memang senang . melupekan memang susah . tapi tak padan lah kalau kau berie suruh partner kau lupe kesalahan seboleh bolehnye secepat yang mungkin tapi salah die selagi hayat dikandung badan kau nk ungkit . bagi yang melakukan salah pun biar lah sedar dan tak ulangi lagi . semuanye sendiri mau ingat lah . kite as a partner tayah la nak duk ungkit sane sini . macam kite bersih sangat dari salah semua . macam tango , macam mane nk perform baik kalo asyik salah pasangan kau nampak . get real lah .

so . everything akan mudah kalo due due tolerate . kalo asyik nak ikut kepale sendiri . da . ta payah berangan nak menari tango . baik kau pole dancinh sorang sorang . mark that all :D


0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei