Wednesday, May 4, 2011

tenang bahagia nyaman

Posted by ainil fatieha at 6:26 AM
hidup semakin bahagia . nafas boleh ditarik panjang dan dilepas pelan pelan . hehe . esaimen selesai . projek kelas da mule setel . dah boleh goyang kaki sambil menari soley soley . haha . seronok nye . next week da study week. lagi due minggu pulak abes exam boleh balik . haha . soley soley lagi sekali ! :D

da lame mengidam saat saat aman macam ni . hehe . sekarang da bulan 5. lagi sebulan aje bulan 6. op koz lah bebeh kan . hehe. banyak date penting bulan 6 ni. my very own birthday. anniversary <3 . birthday babah irfan . yang saye nk stress kan situ due tarikh first tu ye. haha . beben . sile bersedia ape yang patot ^.^ 

semalam tengah tengah fb dengan bw. jumpe satu ayat ni . sweet jugak lah . katenye macam ni " kenapa ye makin lama bercinta makin banyak gaduh, makin banyak kene marah , makin banyak salah faham" jawapannya " sebab makin lama bercinta pasangan makin sayang dekat kita, makin takot kehilangan kita,marah tanda sayang"

betul ke ek ? ade betul nye . depend on type of marah la kan. hehe . tapi kalo marah melampau lampau tuh memang ade yang nak makan kaki lah kan . ngeee =.= tu je lah kot mencecey malam ni . hik hik . papai uolss

0 comments:

Post a Comment

 

my life my style Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei